Dödsbostädning

Dödsbostädning

Vi är din professionella partner när det gäller städning i Malmö med omnejd. Anlita oss till alla typer av städtjänster Hemstädning eller kontorsstädning. Låt inte städningen stjäla värdefull tid från familjen eller arbetsvardagen – kontakta oss så hjälper vi till istället!

Dödsbostädning

I samband med att en närstående avlider är det mycket att stå i. Vi hjälper dig med dödsbostädningen. En dödsbostädning är ofta ett mycket känsligt ämne och det kan även finnas många saker som är svåra att ta hand om efter dödsfall. Känns det övermäktigt att orka med allt är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig. All vår personal har lång vana i branschen och vi sätter alltid dig som kund i fokus.

Ett tomt rum som har fått en dödsbostädning

Hemstädning

Dödsbostädning

Kontorsstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Trappstädning

Vad utförs i dödsbostädningen?

Exakt vad som görs i en dödsbostädning kan variera något. Ibland kanske det är önskvärt att vi gör allt från att tömma en bostad till att städa och ibland är det bara städningen som behövs. Vi städar alltid efter era önskemål och vi kan antingen göra en vanlig dödsbostädning, en veckostädning eller en hel flyttstädning. Vi kan också hjälpa er med fönsterputsning och bortforsling. Exakt vad som görs beror lite på om bostaden ska visas om det är en hyreslägenhet, om den ska säljas eller om den ska renoveras. Vi går igenom alla detaljer tillsammans med er som anhöriga. Vi tar alltid hänsyn till den situation ni befinner er i.

Ett kök som ska dödsbostädas
En kvinna som utför en dödsbostädning

Varför ska du anlita oss?

Vi vill alltid att våra kunder ska vara glada och nöjda. Det gäller även när det kommer till dödsbostädning. Om bostaden ska säljas efter dödsboet ser vi självklart alltid till att mäklarsamfundets riktlinjer om vad som ska ingå i en slutstädning följs så att ni som anhöriga slipper problem. Om det trots allt skulle uppstå något så att någon inte är nöjd med städningen gör vi självklart om den utan någon extra kostnad.

Priser för en dödsbostädning

När det gäller priser för en dödsbostädning varierar det. Ni kan alltid få en fast offert av oss efter kontakt. Priset varierar något beroende på vad som ska göras och om ni också önskar bortforsling av vissa saker. Kontakta oss så får ni veta mer.

 

Du som kund ska alltid känna dig trygg

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar oss för dödsbostädning. Vi ser alltid till att ha en nära dialog med dig så att du vet exakt när saker ska hända och vad som sker. Vi ser alltid till att vi tar hänsyn till hur ni vill få städningen utförd. De praktiska detaljerna tar vi hand om.

En dödsbostädning