Fönsterputs

Fönsterputs

Vi är din professionella partner när det gäller städning i Malmö med omnejd. Anlita oss till alla typer av städtjänster hemma eller på kontoret.
Låt inte städningen stjäla värdefull tid från familjen eller arbetsvardagen – kontakta oss så hjälper vi till istället!

Fönsterputs

Det där med att putsa fönstren blir kanske inte av riktigt så ofta som du skulle vilja eller som det skulle krävas. Det är nämligen inte alltför roligt att klättra på stegar, vända på fönster eller kanske rentav behöva gå ut för att putsa fönster. Många känner sig också osäkra och vet inte riktigt när fönstren kan putsas. Vi garanterar dig alltid rena fönster och ett optimalt resultat. Vi törs kalla oss proffs på fönsterputs.

En dödsbostädning

Hemstädning

Dödsbostädning

Kontorstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Trappstädning

Rengöring av alla fönstertyper

Vi är vana vid att rengöra alla sorters fönster. Det spelar ingen roll om det är ett mindre vindsfönster, ett takfönster, äldre fönster med spröjs eller om det är tal om ett stort skyltfönster. Vi löser situationen. Vi kan också ordna rengöring av fönster som sitter monterade högt upp, eller om fönstren behöver vändas på och är svåra att komma åt från utsidan. Vi har också stor erfarenhet av olika material och är vana vid fönster tillverkade av både trä och plast. Våra metoder är alltid miljövänliga. När du anlitar oss för att utföra fönsterputs kan du alltid vara säker på att ha skinande fönster året runt.

En nygjord fönsterputs i en villa
En person som utför en fönsterputs på en glasruta

När kan fönstren putsas?

Just när det gäller fönsterputs tror många att den bara kan utföras under varmare årstider och när solen inte är alltför stark. Förvisso kan det vara lite klurigt att putsa fönster i starkt solsken eller snöstorm, men det går. Med våra tekniker kan vi putsa fönstren året runt, även när det snöar eller regnar. Oavsett om du behöver putsa fönstren på vinter, höst, sommar eller vår är du välkommen att ta kontakt med oss.

Fläckfria fönster och fackmannamässigt arbete

Fönsterputs är inte alltid så lätt om man inte är erfaren. Det är lätt att resultatet blir fläckigt och det kan bli ränder på fönstren. Våra fönsterputsare har stor kompetens och utför alltid ett fackmannamässigt arbete, oavsett om det är stort eller litet fönster. Det spelar inte heller någon roll om det bara är några få fönster eller om det är väldigt många sådana som behöver putsas. Självklart kan vi också hjälpa dig med att putsa större och mindre speglar. Putsningen kan antingen utföras separat eller i samband med hemstädning, kontorsstädning eller liknande.

En fönsterputs på en inglasad balkong
Fönsterputs på en glasdörr

Alltid fri offert

När du ska anlita oss för fönsterputs kommer vi alltid att ge dig en fri offert innan vi utför arbetet. Det är en trygghet för dig som kund och du vet att du alltid har ett pris som vi ska förhålla oss till. Du kommer därför inte att betala mer än det som vi kommit överens om innan arbetet utförs.