Flyttstädning

Flyttstädning

Vi är din professionella partner när det gäller städning i Malmö med omnejd. Anlita oss till alla typer av städtjänster Hemstädning eller kontorsstädning. Låt inte städningen stjäla värdefull tid från familjen eller arbetsvardagen – kontakta oss så hjälper vi till istället!

Flyttstädning

Inför och mitt i en flytt är det så otroligt mycket saker att tänka på. Att ta tag i en flyttstädning kommer ofta som något av de sista bekymren. Många vet att en flyttstädning kan ställa till problem och ibland kan det vara svårt att få bostaden godkänd av en hyresvärd eller liknande. När du anlitar oss behöver du inte tänka på städningen, vi ser till att allt görs på ett fackmannamässigt sätt och självklart får du alltid garanti på den städning vi gör.

En person som städar ett golv vid en flyttstädning

Hemstädning

Dödsbostädning

Kontorsstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Trappstädning

Fördelar med flyttstädningen

Den flyttstädning vi genomför har flera olika fördelar. Du får till exempel alltid garanti på städningen, vilket innebär att om någon mot förmodan inte skulle godkänna städningen gör vi om den helt utan extra kostnad. Du behöver inte heller oroa dig för att något ska missas. All vår kunniga personal har väldigt mycket erfarenhet av flyttstädningar och de har även checklistor att gå efter så inget hamnar i skymundan eller helt enkelt missas. Dessutom så kan du i regel få rut-avdrag för flyttstädningen.

En flyttstädning som precis utförts av Zarra Städ AB
Ett tomt rum som har fått en dödsbostädning

Innehållet i en flyttstädning

Exakt vad som ingår i en flyttstädning kan variera lite, men alla ytor som bänkar och liknande torkas av. Alla skåp i köket rengörs på in- och utsidan, liksom kökets lådor och inbyggda skärbrädor. Vi städar toaletter och badrum, rengör golvbrunnen och putsar speglarna. Vi putsar även fönster i bostaden. Vi rengör även spis och ugn. Om kylen och frysen är tömda och avfrostade rengörs även de.

Spara tid och pengar

Det tar mycket tid att göra en flyttstädning och det är något helt annat att flyttstäda än att veckostäda. Den tid du sparar på att anlita oss för en flyttstädning kan du lägga på din nya bostad, uppackning och allt annat som behöver göras. Våra städare gör alltid flyttstädningen på ett tidseffektivt sätt, men ändå väldigt noggrant. Det gör att du som kund kan spara pengar och självklart ger vi alltid offert på arbetet.

Kartonger och en steget som står redo för en flyttstädning
Nedpackade kartonger och en lägenhet redo för flyttstädning

En miljövänligare städning

Det är viktigt för oss att en flyttstädning tar hänsyn till miljön i den mån det går. Det är ofta man märker att starka kemikalier används och det kan skada olika ytor i en bostad, dessutom mår miljön är inte bra av det. Vi undviker kemikalier och rengör på naturligt sätt eller med bara vatten i den mån det är möjligt. Oavsett om du har ett litet hem eller ett större hem så kan vi hjälpa dig när det är dags för flyttstädningen.