Hemstädning i Skanör

Hemstädning i Skanör

Vi är din professionella partner när det gäller städning i Malmö med omnejd. Anlita oss till alla typer av städtjänster hemma eller på kontoret. Låt inte städningen stjäla värdefull tid från familjen eller arbetsvardagen – kontakta oss så hjälper vi till istället!

Hemstädning i Skanör

Att komma hem till ett nystädat och fräscht hem kan låta som en dröm. När du anlitar oss blir det möjligt. Med vårt hemstäd kan du njuta av din fritid och ditt hem kommer alltid vara trivsamt och hygieniskt.

En kvinna som utför en dödsbostädning

Hemstädning

Dödsbostädning

Kontorstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Trappstädning

Vad ingår i städningen?

Vår hemstädning innehåller flera olika delar. Du kan också fritt lägga till egna alternativ som passar dig och ditt hem perfekt. Vi kommer alltid överens med dig om vad vi ska göra under hemstädningen. Vi utför en provstädning för att se hur lång tid det kommer ta att städa. I en normal hemstädning tas alla mindre mattor ut och skakas eller hängs upp på vädring. Alla ytor som är fria från föremål torkas av. Vi rengör även speglar, dammar av ramar och vi dammsuger alla golv och större mattor. Vi ser även till att de golv som tål våttorkning torkas av. Självklart tar vi alltid stor hänsyn till alla material och vill minska risken att något skadas under städningen. Något som inte ingår i städning av hem är fönsterputs. Men det kan du självklart välja till mot en extra kostnad.

En person som gör en hemstädning
En person med handskar som gör en hemstädning

Fördelar med att anlita oss

Det finns väldigt många fördelar med att anlita oss för hemstädning. När du väljer oss så får du alltid ett hem som är rent och all annan tid kan du ägna åt saker som du gillar. Du slipper också allt arbete med städningen och allt kring den. Det tar att damma, dammsuga, moppa och liknande men du måste också köpa hem städmaterial, ta in och ut saker ur städskåpet och se till att allt är fräscht inför nästa städning. När du anlitar oss behöver du inte heller ta hand om toalettrengöring. Du behöver inte rengöra avloppsbrunnen och den där spegeln som alltid är fläckig kommer nu hålla sig ren. När du anlitar våra tjänster behöver du inte heller lägga pengar på att köpa rengöringsmedel eller dammsugarpåsar, sådant tar vi med oss. Du måste inte heller tvätta golvmoppar eller trasor utan allt sådant ordnar vi.

Miljövänligt och effektivt

Alla våra anställda har självklart stor kompetens och erfarenhet när det gäller hemstädning. Det gör att du alltid kan känna dig säker när du överlåter ditt hem i våra trygga händer. De gör alltid ett gott arbete och vi ser till att städningen inte tar extra lång tid. Ofta kan vi städa ditt hem snabbare än du själv kan göra eftersom att vi har så pass mycket erfarenhet och vi vet var smuts ofta samlas. Vår städning sker alltid på ett så miljövänligt sätt som möjligt och vi undviker starka kemikalier. Vi har också stor kunskap avseende känsliga material som betonggolv som inte tål så mycket fukt, trägolv som inte gärna vill bli våttorkade och marmor som absolut inte tål starka rengöringsmedel.

illustration av en städhink med städredskap redo för en hemstädning