Kontorstädning i Limhamn

Kontorstädning i Limhamn

Vi är din professionella partner när det gäller städning i Malmö med omnejd. Anlita oss till alla typer av städtjänster hemma eller på kontoret. Låt inte städningen stjäla värdefull tid från familjen eller arbetsvardagen – kontakta oss så hjälper vi till istället!
.

Kontorstädning i Limhamn

Att komma till ett rent kontor på morgonen gör det så mycket roligare att arbeta. Dessutom kan man inte komma ifrån att ett rent kontor också innebär att kunderna kommer att bli mer intresserade av att anlita ditt företag. Där arbetsplatsen är ren och fräsch blir det också lättare att hitta saker som behövs. Anställda behöver inte gå runt och leta bland saker och det gör att arbetet också kan utföras på ett snabbare och mer effektivt sätt. Dessutom kommer de anställda inte behöva lägga extra tid eller övertid på att faktiskt städa kontoret, utan vi gör det åt er.

En städfirma som har utfört en kontorsstädning

Hemstädning

Dödsbostädning

Kontorstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Trappstädning

Rena kontor innebär ett gott intryck

En arbetsplats behöver vara ren och fräsch och i gott skick. När du anlitar oss så städar vi alltid med jämna mellanrum och vi ser till att ytorna håller sig fräscha och fina både för dina anställdas och för dina kunders bästa. Vi rengör självklart även toaletter, vi dammsuger alla mattor, vi torkar golven och vi dammar alla ytor fria från föremål. Vi plockar inte undan kontorets saker, men däremot kan vi ta på oss att tömma soppåsar och bära ut återvinning. Självklart ser vi alltid till sekretessen när vi utför en kontorsstädning.

En kontorsstädning som har utförts av en städfirma
Ett nystädat kontor som har fått en kontorsstädning

Vår kontorsstädnings fördelar

När du anlitar oss för att utföra en kontorsstädning kommer du snabbt att märka att det innebär flera fördelar. Inte minst kommer ditt kontor alltid att vara förberett för arbete och du behöver aldrig riskera att kunder eller andra besökare kliver in i ett stökigt eller smutsigt kontor. Har du en större entré eller liknande minskar risken också att smuts dras vidare in på arbetsplatsen om golv och dörrmattor är rena. Det minskar också risken för att andra utrymmens golv skadas. Har du till exempel trägolv kan bara ett litet gruskorn som fastnat under en sko repa hela golvet. Med vår städning undviker du att sådant sker.

 

En annan stor fördel är att varken du eller dina anställda behöver lägga tid eller energi på städningen. Ni plockar bara undan lite saker från skrivborden, ställer undan kaffekoppen och liknande. Sedan rengör vi alla ytor. Ni sparar både tid, pengar och energi som ni istället kan lägga på ert vanliga arbete.

Flexibel kontorsstädning

Vår kontorsstädning är alltid flexibel. Vi kan till exempel anpassa våra produkter så att de passar er arbetsplats perfekt. Vill ni till exempel att vi använder produkter som inte doftar kan vi använda det. Alla våra produkter är alltid vänliga mot miljön och även mot det material som finns på arbetsplatsen. Vi är självklart också flexibla när det gäller tider för städningen. Vi kan till exempel städa under tidig morgon, på eftermiddagen eller på kvällen. Det innebär att vår städning kommer störa så lite som möjligt i ert arbete, kanske rentav inte alls.

Vi kan också erbjuda extratjänster som boning av golv, fönsterputsning, rengöring av whiteboardtavlor och liknande. Vi kan också till exempel använda oss av ytdesinfektion om det krävs att ytorna blir extra hygieniskt rena. Tillsammans med dig som företagare tar vi fram en städning som passar precis på din arbetsplats. Vi utför självklart alltid en provstädning för att vi ska se hur lång tid städningen tar och för att du ska kunna se hur resultatet blir.

En reception som fått en kontorsstädning