Trappstädning i Höllviken

Trappstädning i Höllviken

Vi är din professionella partner när det gäller städning i Malmö med omnejd. Anlita oss till alla typer av städtjänster hemma eller på kontoret. Låt inte städningen stjäla värdefull tid från familjen eller arbetsvardagen – kontakta oss så hjälper vi till istället!

Trappstädning i Höllviken

I ett trapphus rör sig väldigt många människor. Det är allt från boende, hyresgäster, företagare och besökare. Det är viktigt att trapphusen är rena och trygga. Skräp kan till exempel göra att någon halkar och det ser inte så vidare roligt ut om det ligger massor av smuts på golvet. Oftast är trapphuset det som ger någon första intrycket och det ska vara välkomnande. Vi vet hur man städar trapphus för att alla ytor ska hållas i gott skick och för att de även ska hålla så länge som möjligt.

En städfirma har utfört en trappstädning i ett hyreshus

Hemstädning

Dödsbostädning

Kontorstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Trappstädning

En miljövänligare städning

En miljövänlig trappstädning innebär att ni får ett rent och trivsamt trapphus, och dessutom är städningen också bra för miljön men även för städarna och självklart för alla som ska vistas i huset. Alla våra rutiner och metoder minimerar den negativa påverkan på miljön, både när det gäller människor, djur och natur. Självklart gör vår städning också inomhusmiljön bättre utan att det uppstår farliga utsläpp eller används massor av kemikalier.

Ett städföretag har gjort en trappstädning i ett hus
En trappa som har fått en trappstädning

Vad ingår i städningen?

I vår trappstädning ingår alltid sopning och moppning av golven. Alla trappsteg och väggar avfläckas. Element och liknande dammtorkas liksom ledstänger och utsidan av eventuella sopnedkast. Finns det glasrutor, kanske en glasdörr och eventuella anslagstavlor rengörs även de. Har de boende godkänt det så kan vi även städa lägenhetsdörrarnas utsidor. Dessutom ingår självklart putsning av fönster. Finns det en hiss i trapphuset sopar och moppar vi även den.

Hur ofta städar vi?

Hur ofta en trappstädning utförs varierar. I trapphuset samlas till exempel grus, pollen, damm och annan smuts. Att städa rätt är därför väldigt viktigt, men man behöver också städa tillräckligt ofta. Hur ofta man behöver städa beror till exempel på hur många personer som använder trapphuset, hur miljön ser ut utanför och liknande. Under torra årstider räcker det ofta med en städning en gång varannan vecka eller en gång i veckan. Men på hösten och vintern är det ofta nödvändigt att städa trapphuset oftare eftersom grus, snö och slask följer med skorna in i trapphuset. Kontakta oss för att få en offert.

En skinande ren trappa, som har fått en trappstädning